Közlemény


Tisztelt Pályázók!

Tisztelt Ügyfelek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy 2023. június 29. napjától az innovációs és tudományos eredmények gazdasági hasznosításának elősegítése érdekében szükséges egyes törvények módosításáról szóló 2023. évi XLI. törvény hatályossá vált, melynek értelmében az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET) a fenti naptól Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő (NKTK) névvel folytatja tevékenységét.

A küldemények postai feladásával, valamint bizonyos típusú küldemények személyes leadásával kapcsolatos információkat az alábbiak szerint összefoglaltuk, mely összefoglalót a későbbiek során megtalálhatják a „Gyakran ismételt kérdések” menüpontban.

Küldeményekkel kapcsolatos tudnivalók:                                                       

Felhívjuk figyelmüket, hogy az Nemzeti Kulturális Támogatáskezelőnél – így a Nemzeti Kulturális Alap által, valamint az Emtv. alapján nyújtható támogatások kapcsán is – elektronikus ügyintézést alkalmazunk, mely a pályázatkezelő rendszereken keresztül valósul meg!

Fentieken túl, bizonyos küldemények esetén biztosítjuk a papíralapú és/vagy tárgyi küldemények befogadását az alábbiak szerint.

Postai úton / személyesen leadható küldemények köre:

  • regisztrációs dokumentumok
  • banki felhatalmazó levél
  • NKA-s támogatások esetén: szakmai beszámoló kötelezően benyújtandó kiadványai (pl. folyóirat; könyv; elektronikus adathordozó – pendrive/CD/DVD… stb.)
  • Emtv. alapján nyújtott támogatások esetén: kiválasztott bizonylatok pénzügyi elszámolása

FONTOS!

Kérjük, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében válasszák a postai úton történő feladást, valamint a postán feladott borítékon minden esetben hivatkozzanak az érintett pályázati azonosítószámra!

Levelezési cím:                 1389 Budapest, Pf. 128.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a küldemények személyes leadásakor szakmai tájékoztatást, egyéb szakmai segítségnyújtást nem áll módunkban adni! Ilyen esetben kérjük, keressék illetékes munkatársainkat az ügyfélszolgálati időpontokban és elérhetőségeken.

A küldemények személyes leadására az alábbiak szerint van lehetőség:

1085 Budapest, Gyulai Pál utca 13.
/A recepcióval szemben található Ügyviteli Csoportnál./
1143 Budapest, Szobránc utca 6-8.
Hétfő: 10:00 – 15:00Hétfő: 8:00 – 16:00
Kedd: 10:00 – 15:00Kedd: 8:00 – 16:00
Szerda: 10:00 – 15:00Szerda: 8:00 – 16:00
Csütörtök: 10:00 – 15:00Csütörtök: 8:00 – 16:00
Péntek: Személyes leadásra nincs lehetőség!Péntek: 8:00 – 13:00