Közelgő határidők


Szeptember 5-én, éjfélkor a Fotóművészet Kollégiuma, szeptember 7-én, éjfélkor az Imre Zoltán Kollégium pályázatának benyújtási határideje jár le.

A Fotóművészeti Kollégium két pályázati célt jelölt meg júliusi felhívásában.

  1. Magyar fotóművészeti alkotások megvásárlását közgyűjtemények számára.
  2. Eddig még közzé nem tett magyar vagy magyar vonatkozású dokumentarista fotográfiák, fotóművészeti alkotások, fotográfiai életművek, hagyatékok, fotógyűjtemények, fotótárak digitalizálását, adatolását és közzétételét.

A felhívás teljes szövege és az egyes altémákhoz tartózó adatlapok ITT olvashatók, a pályázathoz szükséges adatlap kitöltési útmutatójához pedig kattintson IDE.

Az Imre Zoltán Kollégium augusztusban megjelent pályázati kiírásában 8 altémában ad lehetőséget a pályázóknak támogatás igénylésére.

  1. Új táncszínházi produkció megvalósítására pályakezdő alkotók számára.
  2. Táncművészeti produkciók felújítására.
  3. IZP produkciók IZP pontokon való előadásainak koordinációjára.
  4. Közép- vagy felsőfokú táncművészeti képzést nyújtó oktatási intézmények készségfejlesztő programjainak támogatására.
  5. Művészeti fesztiválok ösztönzésére, táncművészeti produkciók bemutatására.
  6. Nyitott tréningekre professzionális táncművészek számára.
  7. Ingyenesen igénybe vehető próbahely biztosítására elsősorban az IZP projektek, valamint a fiatal és pályakezdő hivatásos táncművészek és alkotók számára.
  8. Táncelőadáshoz kapcsolódó (1.) két- vagy háromlépcsős programra, (2) komplex táncszínházi nevelési előadás forgalmazására (definíciók a Pályázati tájékoztatóban találhatók).

A pályázati felhívás főbb részletei, a teljes felhívás, az adatlapok és az ezekhez szükséges kitöltési útmutató is IDE kattintva érhető el.

Kérjük a pályázókat, hogy az adatlap kitöltése előtt szíveskedjenek elolvasni a teljes pályázati felhívást!