Közlemény


Tájékoztatjuk Pályázóinkat, hogy az NKA Petőfi  200 Ideiglenes Kollégium közművelődési tematikában 2022. április 26-án meghirdetett valamennyi pályázati altémájának benyújtási határidejét 2022. június 15. éjfélig meghosszabbítjuk.

Tájékoztatjuk továbbá pályázóinkat, hogy a Szomszédolás – Petőfi-emlékhelyek közösségi programjainak megvalósítására (690108/10 altéma, a pályázati felhívás 1. pontja) kiírt nyílt pályázati felhívás szövegében az alábbiak pontosításra kerültek:

Pályázók köre:

  • Közművelődési alaptevékenységgel (statisztikai adatlap a 2021. évi közművelődési tevékenységről OSAP 1438) foglalkozó intézmények, önkormányzatok (települési önkormányzat abban az esetben, ha nincs alapított közművelődési intézménye), egyesületek, alapítványok, nonprofit önkormányzati gazdasági társaságok és szakmai szervezetek.
  • Magyar kulturális tartalmakat is közvetítő, határon túli közművelődési intézmények.

A Petőfiről és koráról másként (690183/10 altéma, a pályázati felhívás 3. pontja) és A velünk élő Petőfi (690125/10 altéma, a pályázati felhívás 4. pontja) kiírt nyílt pályázati felhívás szövegében az alábbiak pontosításra kerültek:

Pályázók köre:

  • Közművelődési alaptevékenységgel (statisztikai adatlap a 2021. évi közművelődési tevékenységről OSAP 1438) foglalkozó intézmények, önkormányzatok (települési önkormányzat abban az esetben, ha nincs alapított közművelődési intézménye), egyesületek, alapítványok, önkormányzati nonprofit gazdasági társaságok és szakmai szervezetek.
  • Magyar vonatkozású tevékenységet is folytató határon túli kulturális intézmények, civil szervezetek.

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

Petőfi 200 Ideiglenes Kollégium