Közlemény

Felhívjuk pályázóink figyelmét, hogy azon államháztartáson kívüli szervezeteknek (gazdasági társaság, egyéni cég, szövetkezet, egyesülés, egyéb gazdálkodó szervezet, civil szervezet, szakszervezet, köztestület, egyéb nonprofit szervezet, egyházi intézmény, határon túli szervezet), amelyek 2019. előtt regisztráltak (2018-ban, vagy azt megelőző években) legkésőbb a támogatási szerződés megkötéséig az Ávr. 75. § (3), (3a), valamint (5) bekezdésének értelmében meg kell újítaniuk a regisztrációjukat! A jogi dokumentáció frissítése nem új regisztrációt jelent, hanem regisztráció módosítás keretében történhet, a Felhasználói fiók/Pályázó adatainak módosítása menüpontban módosító adatlap és friss jogi dokumentumok csatolásával. Felhívjuk a magánszemélyként pályázók figyelmét, hogy a támogatási szerződés megkötéséig ellenőrizzék a felhasználói fiókjukban, a regisztrációs dokumentumok között a feltöltött személyi azonosító okmányuk érvényességét (személyi igazolvány, útlevél). Lejárt személyi okmányok esetén szerződés nem köthető, ez esetben érvényes dokumentum feltöltése szükséges. Bővebb információt a regisztrációs kitöltési útmutatóban találnak.