Tovább a regisztrációhoz


Új regisztráció | Kitöltési útmutató | Minta regisztrációs adatlap szervezetek részére

Tájékoztatjuk tisztelt Pályázóinkat, hogy az NKTK NKA bevezeti az elektronikus pályáztatást. A pályázat benyújtását megelőzi egy regisztrációs folyamat, amelynek során lehetőséget biztosítunk pályázatának beküldhetőségére.

Regisztrációt kezdeményezni kizárólag azon szervezeteknek/magánszemélyeknek szükséges, akik kulturális célú támogatást kívánnak pályázat útján igényelni!

A regisztrációs folyamat során az alábbi eljárást kell követni:

Első lépésként válassza ki, hogy magánszemélyként vagy szervezetként kíván regisztrálni. Tájékoztatjuk, hogy az egyéni vállalkozói státus szervezetnek minősül!

Magánszemély regisztrációs eljárása:

Adja meg a személyes adatokat, amelyeket a rendszer kér. Az adatok megadása után a regisztráció sikeres befejezéséhez a személyi igazolvány (régi típusú személyi igazolvány esetén az érvényességet igazoló oldalt is, új típusú esetén mindkét oldalt), (vagy útlevél), a lakcímkártya (mindkét oldal), az adóazonosító kártya másolatát „pdf” formátumban fel kell töltenie a „Dokumentumok” alatt található megfelelő helyre.

Szervezet regisztrációs eljárása:

Adja meg az adatokat, amelyeket a rendszer a regisztrációs adatlapon kér. Az adatok megadása után a regisztráció sikeres befejezéséhez a szervezet működési formájának megfelelő jogi dokumentációkat valamint az aláírt „Regisztrációs adatlap szervezetek részére” másolatát „pdf” formátumban fel kell töltenie a „Dokumentumok” alatt található megfelelő helyre. Majd a feltöltött dokumentumokat legkésőbb 15 napon belül postai úton küldje meg az NKTK NKA címére (H – 1389 Budapest, Pf. 128).

A regisztráció során mindkét esetben képződik egy nyilvántartási szám, amelynek segítségével az elmentett regisztrációs folyamat folytatható.

Továbbá mindkét esetben a regisztráció során megadott e-mail címre küldjük meg a regisztráció és módosítás megerősítésére szolgáló hivatkozást. Bizonyos esetekben ezt az e-mailt a levelező rendszerek (pl. Gmail) levélszemétként (spam) kezelik. Ezért kérjük, hogy a beérkezett levelek ellenőrzésén túl a levélszemetet is ellenőrizni szíveskedjenek.

Amennyiben a regisztrációval kapcsolatban problémájuk adódik, valamint kérdésük, észrevételük van, úgy azt a nka.regisztracio@nktk.hu e-mail címre szíveskedjenek megírni vagy a (+36 1) 550-2899 és (+36 1) 550-2604 telefonszámok egyikén bejelenteni.


Regisztráció folytatása

Amennyiben egy már korábban megkezdett regisztrációt kíván folytatni, úgy a rendszer bekészíti a már megadott adatokat. Ezeken az adatokon természetesen módosíthat. Minden egyéb folyamat megegyezik az „Új regisztráció” menüpont alatt leírtakkal.


Új megbízott regisztráció | Kitöltési útmutató | Minta regisztrációs adatlap szervezetek részére

Regisztrált szervezet esetén új megbízott felvétele a fenti menüpontban lehetséges. Kérjük a módosítás során is kövesse a kitöltési útmutatóban foglaltakat.


Megbízott regisztráció folytatása

Amennyiben egy már korábban megkezdett megbízott regisztrációt kíván folytatni, úgy a rendszer bekészíti a már megadott adatokat. Ezeken az adatokon természetesen módosíthat. Minden egyéb folyamat megegyezik az „Új megbízott regisztráció” menüpont alatt leírtakkal.


Regisztráció ellenőrzése

A megadott adószámmal vagy PIR-számmal vagy adóazonosító jellel ellenőrizheti, hogy történt-e regisztráció az NKA portálján.